Maatwerk website laten maken

Iedereen kan tegenwoordig wel een website maken met behulp van systemen zoals WordPress en dat kan dan ook nog eens voor een laag budget. Goede oplossing zou je nu denken, maar het tegendeel blijkt waar. 

Door een maatwerk website te laten maken creëer je niet alleen een website dat aansluit op de identiteit van jouw organisatie, maar zorg je er ook nog eens voor dat jouw website goed geoptimaliseerd is om gevonden te worden door de Google zoekmachine. Kortom, met een maatwerk website geniet jij van de volgende voordelen bij ons:

  • Je website word beter gevonden in Google
  • Integraties voor jouw website met bijvoorbeeld je CRM pakket
  • Een website dat echt bij de identiteit van jouw bedrijf past

Wij zullen toegeven dat je voor een maatwerk website niet voor een dubbeltje op de eerste rij kan gaan zitten. Het vraagt namelijk tijd en aandacht om een maatwerk website goed op te zetten. Echter kunnen wij door onze jarenlange ervaring dit allemaal wel veel sneller opzetten dan onze concurrentie.

Verder kunnen wij een maatwerk website opzetten in een content management systeem (zoals WordPress of Drupal) naar wens. Hiermee kunnen wij de kosten voor jou lager maken, doordat de code door andere ontwikkelaars voorzien word van updates. Uiteraard is het mogelijk om voor een maatwerk content management systeem te kiezen. Dit is een veelvoorkomende functionaliteit in de webapplicaties die wij hebben gemaakt en geeft jou de mogelijkheid om alle kanten op te gaan zoals jij dat wilt. Wij bouwen onze software altijd modulair op, zodat deze makkelijk opgeschaald kan worden indien daar behoefte voor ontstaat.

Volgens onze klanten onderscheiden wij ons in de persoonlijke beleving gedurende de samenwerking. Onze klanten zeggen dan ook het volgende over ons:

Samenwerken met CodeBros is zoals het hoort; ’samen’. Zij staan open voor andere invalshoeken, zijn flexibel en deelt kennis en kunde.

Bart Andeweg, Superlatief

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!