Alles over een Laravel webapplicatie

Laravel is sinds enkele jaren het populairste PHP framework, waarmee websites en webapplicaties worden ontwikkeld. Door de gigantische community van ruim 50.000 developers die er achter zitten wordt het framework actief onderhouden.

Voor ons was het geen moeilijke keuze om Laravel te gebruiken in onze eigen projecten.

Waarom Laravel?

Doordat Laravel een open source PHP framework is, waar een zeer actieve community achter zit, is het een ideale oplossing om goed werkende web applicaties op te bouwen.

De community zorgt tevens ook ervoor dat de beveiliging up-to-date blijft met de nieuwste technieken en zo worden regelmatig veiligheidsupdates uitgebracht.

Van dergelijke updates merk jij als klant niets. Door ons geoptimaliseerde architectuur worden updates zonder problemen doorgevoerd. Als je meer over ons architectuur wilt weten, willen wij jou verzoeken om contact op te nemen.

Enkele voordelen op een rij:

  • Actieve community van ruim 50.000 developers

  • Het is betrouwbaar en veilig

  • Webapplicaties gemaakt met Laravel zijn snel

  • Makkelijk te onderhouden

  • Overdraagbaar aan andere ontwikkelaar(s)

Wat maken wij ermee?

Laravel is breed inzetbaar voor webshops en webapplicaties. Wij zetten Laravel dan ook in om o.a. maatwerk dashboardsERP systemenSaaS oplossingen en maatwerk API's te maken.

Lees hier meer over op onze projecten pagina.

Resultaten die voor ons spreken

Het is nogal een claim om te zeggen dat wij onze klanten daadwerkelijk hebben laten groeien op het digitale domein.
Daarom vertellen wij graag per case wat meer over de resultaten!

Order Management Systeem

Order Management Systeem

Heb jij meerdere webshops? Zijn die op meerdere platformen bereikbaar? Met ons order management systeem helpen wij jou met verkoopdata te centraliseren.

Lees meer
Alklima

Alklima

Alklima is exclusieve importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor de Nederlandse markt. Wij hebben hun nieuwe website gemaakt.

Lees meer
Voorraad Management Tool

Voorraad Management Tool

Wij hebben voor AVH Outdoor Tuinmeubelen een handige online voorraad tool ontwikkelt, waarmee zij hun eigen klanten van de juiste informatie kunnen voorzien.

Lees meer