Serverinstallatie en onderhoud

Je webshop staat als een huis. Je onderneming groeit en daar ben je trots op. Dat is het perfecte moment om ook eens na te gaan denken over je eigen server.

Dit maakt je onafhankelijk van anderen. Daarnaast heb je een goede snelheid, en ook de veiligheid van jouw webshop heb je volledig in eigen hand. Doordat je de server in eigen beheer hebt, weet je altijd dat je hebt gekozen voor veiligheid.

Shared hosting maakt je afhankelijk van een ander. En dit kan flinke impact hebben op jouw webshop. Want wat nou als de server eruit ligt, omdat een andere website enorm belast wordt? Op dat moment kan de shared server het niet meer aan. En is jouw webshop niet bereikbaar. De gevolgen zijn op dat moment niet te overzien.

Wij richten dan ook graag je eigen server in. Nooit meer afhankelijk van een ander. En het onderhoud van je server? Dat doen wij graag voor jou.

Informatie opvragen

Met ons onuitputtelijke drive om nieuwe innovatieve oplossingen te realiseren, ben je bij CodeBros aan het juiste adres. Klanten zoals VICE Media Benelux en AVH Outdoor Tuinmeubelen gingen jou eerder voor om hun server door ons te laten installeren en onderhouden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!