Kennisbank

Database

Met een database kan data worden opgeslagen op de server en kan zodoende online worden gebruikt voor o.a. het tonen van data voor websites en webapplicaties.

Lees meer

SCRUM

Het team voert de werkzaamheden uit, waarbij zij cruciale feedback kunnen leveren. Dit komt ten goede voor zowel jou als klant, als voor ons als softwarebedrijf.

Lees meer

API

API is een afkorting dat staat voor Application Program Interface en biedt software ontwikkelaars een datastroom aan om websites en software mee te bouwen.

Lees meer

JavaScript

Leer en ontdek wat je met JavaScript doen op het internet bij CodeBros.

Lees meer

Laravel

Wat is Laravel nu precies en wat kun je ermee doen? Wij leggen het met eenvoudige woorden aan jou uit.

Lees meer

PHP

Met PHP kunnen webpagina's op het internet gemaakt worden. Dit zien we vaak terug in de vorm van websites en webshops.

Lees meer

Vue

Vue is een interactieve javascript framework, waarmee interactieve componenten voor o.a. websites en webapplicaties gemaakt worden.

Lees meer

Webapplicaties

Wij bouwen efficiënte webapplicaties voor klanten met behulp van PHP en Laravel, een kosteneffectieve keuze in vergelijking met andere programmeertalen en frameworks.

Lees meer

Webshop

Een webshop is een winkel dat beschikbaar is via het internet, waarmee jij thuis vanaf de computer of telefoon een aankoop bij een webwinkel kan doen.

Lees meer

Woocommerce

Met eindeloze aanpassingsmogelijkheden, geavanceerde rapportagetools en volledige controle over je online winkel, is Woocommerce dé oplossing voor ondernemers die serieus zijn over het runnen van een online winkel.

Lees meer

Zorgeloos Laravel Mails Versturen via SendMail

Leer hoe je moeiteloos e-mails kunt versturen via je eigen server met SendMail. Volg deze stapsgewijze handleiding om SendMail te installeren, configureren en te koppelen aan jouw SMTP-relayserver voor zorgeloos e-mailverkeer met je Laravel applicatie.

Lees meer

Hassle-Free Laravel Mail Sending via SendMail

Learn how to effortlessly send emails via your own server using SendMail. Follow this step-by-step guide to install, configure, and link SendMail to your SMTP relay server for worry-free email traffic with your Laravel application. Suitable for developers with basic knowledge of SSH, Linux, and server management.

Lees meer