Sinds 2016 zorgen wij bij CodeBros ervoor dat onze klanten beter, sneller en goedkoper werken. Dit doen wij met name voor het MKB door maatwerk oplossingen te bieden voor webapplicaties, webshops en dashboards.

Waarom CodeBros

Met ons onuitputtelijke drive om nieuwe innovatieve oplossingen te realiseren, ben je bij CodeBros aan het juiste adres. Klanten zoals VICE Media Benelux en AVH Outdoor Tuinmeubelen gingen jou voor om hun webapplicatie, webshop of dashboard door ons te laten ontwikkelen.

Ons doel is om onze klanten digitaal te laten groeien, waardoor wij met hen mee kunnen groeien. Een veel uitgesproken slagzin bij ons is dan ook “wij werken niet voor, maar met jou”. Dit doen wij door innovatie oplossingen te creëren, en actief met jou als klant mee te denken over de best mogelijke oplossing op jouw probleem.

Het ontstaan

CodeBros is ontstaan als groepsnaam voor twee vrienden, die ervan hielden om samen aan gave opdrachten te werken. Het woord Code in onze naam refereert dan ook naar het werk dat wij verrichten en zo staat Bros (Bro's) voor het vriendschappelijke element dat tussen de vrienden (en klanten) heerst.

In November 2016 kriebelde het ondernemers gevoel bij de oprichter Norman Reinhard en hij besloot om CodeBros als handelsnaam in te zetten, met uiteraard goedkeuring van de ander. In deze tijd was CodeBros met name actief in de avonduren om aan diverse opdrachten te werken. Dit liep uit van websites tot wat complexere webapplicaties.

Het moment van full-time ondernemen met CodeBros kwam in Mei 2019, toen Norman zijn ondernemende vaardigheden graag verder wou ontwikkelen. Gelukkig voor hem duurde het niet lang voor er een full-time opdracht binnen kwam in de vorm van Alklima.

Na een jaar lang full-time als freelancer te hebben gewerkt, werden er diverse investeringen gedaan om groei door te zetten. Een van de resultaten hiervan is dat we inmiddels gevestigd zijn in een kantoorruimte te Zoetermeer!