Over CodeBros

Maak kennis met CodeBros,
de maatwerk software specialist.

CodeBros denkt intensief met je mee over jouw onlineoplossing

CodeBros is in 2016 opgericht met als doel om betere maatwerk oplossingen te bieden voor het MKB.

Doordat wij het liefst met jou als klant samenwerken, realiseren wij applicaties, webshops en websites die aansluiten op jou wens.

Hoe werken wij?

Wij werken samen met jou aan het project. Het begint allemaal met een onderzoek, naar hoe wij het best jouw website of applicatie in de markt kunnen plaatsen.

Na het onderzoek, maken wij een prototype waardoor je een gevoel krijgt hoe het eindproduct eruit gaat zien.

Als het prototype dan klaar is, dan beginnen wij met realiseren. Tijdens de realisatie doen wij aan tussentijdse opleveringen, zodat jij als klant een goed beeld krijgt over de progressie die wij voor jou maken.

Tot slot komt de oplevering. Wij leveren onze producten pas op, wanneer jij als klant tevreden bent om jouw website of applicatie te publiceren.

Waar werken wij mee?

Wij kiezen voor open source oplossingen. Dit bespaard iedereen een hoop kosten en tevens kunnen wij daardoor innovatieve internetoplossingen aanbieden.

Een greep uit de door ons gebruikte tool zijn:

Partners

Wij werken nauw samen met andere partijen, met als visie samen sterker te zijn. Indien je geïnteresseerd bent om een samenwerking met ons aan te gaan, willen wij jou verzoeken contact met ons op te nemen. Hieronder vermelden wij onze samenwerkingen.

WebGrowth

WebGrowth houd zichzelf iedere dag bezig met het helpen van klanten om hun website meer converterend te maken. Door onze nauwe samenwerking heeft WebGrowth ons kunnen voorzien van sterke online marketing strategie en hebben wij hun kunnen voorzien van een systeem om sterk converterende websites te realiseren.