Laravel Specialisten uit Zoetermeer

Laravel is het populairste PHP framework van het moment, waarmee in een korte tijdsduur een webapplicatie ontwikkelt kan worden. Doordat Laravel leunt op solide geschreven code, worden ontwikkelaars in staat gesteld om veilige webapplicaties te ontwikkelen. Alle ontwikkelaars van CodeBros hebben zichzelf gespecialiseerd in het ontwikkelen van mogelijkheden met behulp van Laravel.

Wij hebben vaak vernomen dat er specifieke maatwerk mogelijkheden vereist zijn, die simpelweg niet in binnen WordPress of Magento passen. In deze scenario's bouwen wij graag de oplossing met Laravel, dat volledig aan jouw wensen aansluit.

Maatwerk

Bij CodeBros houden wij van een uitdagingen, waarmee wij ons enthousiasmeren om van jouw probleem een oplossing te maken. Onze developers gespecialiseerd in Laravel houden zich vast aan een bekende term in de ICT dat alles mogelijk is. Met onze maatwerk webapplicaties lossen wij niet alleen problemen op, zo realiseren we ook kostenbesparende technologie voor de klant.

Jouw eigen Laravel ontwikkelteam

Met ons ontwikkelteam maken wij solide Laravel applicaties. Wij kunnen ons team volledig laten focussen op jouw Laravel project. Hiermee kunnen wij een grootschalige webapplicatie in een mum van tijd ontwikkelen ten opzichten van onze concurrentie.

Sparren?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zo werkt CodeBros

1. Onderzoek

Bij ons onderzoekfase komen wij samen om de doelstellingen voor jouw webapplicatie vast te stellen. Zodoende stellen wij een planning op, waarin wij de progressie meten en de releasedatum van je webapplicatie vaststellen.

2. Architectuur & ontwerp

Doormiddel van wireframes en documentatie leggen wij de daadwerkelijke architectuur van de webapplicatie vast, waarna een grafisch ontwerper een gebruiksvriendelijke webapplicatie ontwerpt specifiek voor jouw onderneming.

3. Realisatie & testen

Uiteindelijk gaat ons ontwikkelteam aan de slag met jouw webapplicatie om deze te realiseren. Tijdens onze testfases geven wij jou als klant toegang tot onze testomgeving. Zodoende kun je zien wat wij precies hebben gemaakt en of dit nog volledig naar wens is.

Ons ontwikkelteam bouwt voor je webapplicatie ook geautomatiseerde testen. Zo verzekeren wij onszelf dat je webapplicatie na iedere functionele wijziging nog steeds werkt!

4. Lancering

Wij hechten enorm veel waarde aan de kwaliteit van de webapplicaties die wij maken. Na vele testen, reviews en optimalisatieslagen, leveren wij de webapplicatie aan jou op. Het is nu tijd om je nieuwe webapplicatie te lanceren en te promoten onder het eigen personeel of misschien wel naar buiten toe. Wij blijven hierna graag betrokken om de kwaliteit te waarborgen van jouw nieuwe webapplicatie.