Koppelingen voor E-commerce

Heb jij een mooie webshop staan, maar ben je nog steeds bezig met het invoeren van data in jouw boekhoudpakket? Bespaar tijd en geld door bijvoorbeeld een koppeling te realiseren tussen je webshop en jouw favoriete boekhoudpakket.

Zodoende hoef je niet meer al je klanten, producten, inkomen en voorraadbeheer op meerdere locaties bijhouden. Dit bespaart jou een hoop tijd, wat je opnieuw kan investeren in je eigen onderneming.

Koppelingen

Wij hebben ons niet enkel beperkt tot financiële koppelingen van Exact of AFAS. Zo kunnen wij ook koppelingen realiseren met customer care services en e-mail marketing platformen zoals MailChimp, Mandrill of SendGrid.

Met dit soort koppelingen vergroot je de waarde van je webshop en is de kans op terugkerende bezoekers een stuk groter.

Wij kunnen de bezoekersstroom ook vergroten door gedegen online marketing toe te passen. Een trend hiervoor van de laatste tijd is om conversiegericht e-mailmarketing in te zetten.

E-commerce platformen

De koppelingen die wij maken zijn geschikt voor Magento, WooCommerce en LightSpeed. Het is mogelijk om een maatwerk koppeling te maken, indien je geen gebruik maakt van eerder genoemde platformen.

Neem daarom vrijblijvend contact op om te sparren over hoe wij jouw webshop kunnen verbeteren.