Laravel webdeveloper inhuren

Bij CodeBros werken communicatief vaardige web developers die zich kunnen inzetten voor jouw backend en/of frontend ontwikkeling. Onze developers zijn gemotiveerd om met bestaande technieken te werken, maar zijn tevens altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Daarnaast hoeft u als opdrachtgever zich niet druk te maken over langdurige contracten. Wij sturen onze developers jou kant op al vanaf een periode van 1 maand.

Op locatie of afstand

Wij willen onze mensen ook graag nog eens zien op onze werkvloer, voor een potje gamen of de borrel. Wij stellen daarom altijd voor om minimaal 2 dagen per week op afstand te mogen werken. Indien gewenst, kan er natuurlijk ervoor gekozen worden om een ontwikkelaar full-time op locatie te laten werken.

Door onze locatie in Zoetermeer, kunnen wij onze ontwikkelaars in meerdere omgevingen inzetten. Denk hierbij aan Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Developer inschakelen?

Onze developers staan klaar om jou te helpen.

Ons eigen risico

De ontwikkelaars zijn bij ons in dienst. Als zij dus onverhoopt een keer ziek uitvallen, dan zijn de kosten voor onze eigen rekening. Daarnaast leiden wij onze eigen ontwikkelaars ook verder op door hun kennis te laten maken met de nieuwste technieken.