Laravel 🚀

Laravel is het populairste PHP framework dat momenteel bestaat

CodeBros maakt veelvuldig gebruik van het populaire Laravel framework

Wat is Laravel?

Laravel is sinds enkele jaren het populairste PHP framework, waarmee websites en web applicaties worden ontwikkeld. Door de gigantische community die er achter zit, wordt het framework actief onderhouden.

Het duurde hierdoor ook niet lang voor wij verliefd werden op Laravel. CodeBros gebruikt voor meerdere projecten het Laravel framework en draagt ook haar steentje bij in de community door actief mee te denken.

Waarom Laravel?

Doordat Laravel een open source PHP framework is, waar een zeer actieve community achter zit, is het een ideale oplossing om goed werkende web applicaties op te bouwen.

De community zorgt tevens ook ervoor dat de beveiliging up-to-date blijft met de nieuwste technieken en zo worden regelmatig veiligheidsupdates uitgebracht.

Van dergelijke updates merk jij als klant niets. Door ons geoptimaliseerde architectuur worden updates zonder problemen doorgevoerd. Als je meer over ons architectuur wilt weten, willen wij jou verzoeken om contact op te nemen.

Wat maken wij ermee?

Laravel is uiterst geschikt voor websites en web applicaties. Wij zetten daarom Laravel ook zo breed mogelijk in! Wist je al dat ons eigen website ook met Laravel gemaakt is? 🙈

Verder hebben wij Laravel gebruikt tijdens het ontwikkelen van portalen, ERP systemen, SaaS oplossingen en om API's ermee op te bouwen.