Webapplicatie

05-05-2020

Onbewust gebruikt iedereen dagelijks één of meerdere webapplicaties. Een app zoals Facebook, Instagram of Twitter zijn allemaal begonnen als webapplicatie en staan vandaag de dag nog steeds op deze manier op het internet.

Een webapplicatie is dus een stuk internet software, dat vele vormen kent. Zo kan het een social media platform zijn, maar bijvoorbeeld ook:

Wij bouwen voor onze klanten webapplicaties met behulp van PHP en Laravel, wat goedkoper is ten opzichte van andere programmeertalen en frameworks.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!