Webapplicatie laten maken

CodeBros uit Zoetermeer is de ideale partner voor je webapplicatie. Ons team bestaat uit ervaren developers met een passie voor technologie en een oog voor detail. We begrijpen dat je webapplicatie het visitekaartje is van jouw bedrijf en zullen er alles aan doen om het perfect te maken.

Onze werkwijze is transparant en we houden je op de hoogte van de voortgang van het project. We zullen samen met jou de doelen en eisen van jouw webapplicatie bepalen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het aan al je wensen voldoet.

Daarnaast bieden we na-support en onderhoud voor je webapplicatie, zodat je er zeker van kan zijn dat deze altijd soepel en veilig zal blijven werken. Kortom, met CodeBros als partner kan je vertrouwen op een professionele en betrouwbare dienstverlening voor je webapplicatie.

Waarom een webapplicatie?

Er zijn talloze redenen waarom je een webapplicatie laat maken. Hier onder staan een paar reden waarom je dat zou moeten doen.

Efficiënter werken

Een webapplicatie kan je bedrijfsprocessen efficiënter maken door het automatiseren van bepaalde taken en het verstrekken van real-time informatie.

Personalisatie en interactief

Een webapplicatie kan je klanten een betere gebruikerservaring bieden door het aanbieden van personalisatie en interactie.

Onderscheid jezelf van je concurrentie

Een webapplicatie kan uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie door het bieden van unieke en aanpasbare functionaliteit.

Werf nieuwe klanten

Een webapplicatie kan je helpen om nieuwe klanten te werven en de relatie met bestaande klanten te versterken door het bieden van waardevolle diensten en informatie.

Altijd online

Een webapplicatie kan je bedrijf een 24/7 aanwezigheid op internet bieden, wat kan bijdragen aan een grotere zichtbaarheid en een groter bereik voor jouw bedrijf.

Ondersteuning

Wij maken graag kennis met jouw organisatie en de bijbehorende processen. Ons streven is om de organisatie zo goed mogelijk te begrijpen, waardoor de webapplicatie volledig aansluit op jouw bedrijfsvoering. 

Het kan natuurlijk zijn dat je op den duur toch nog wat ondersteuning nodig hebt bij je webapplicatie. Bijvoorbeeld wanneer je de webapplicatie wilt uitbreiden met nieuwe functionaliteit of als het personeel vragen heeft over het gebruik van de webapplicatie.

Hoe maken wij jouw webapplicatie?

Wanneer je door ons je webapplicatie laat maken, volgen wij samen de onderstaande stappen. Alle stappen gaan in goed overleg tussen jou en ons team bestaande uit webapplicatie specialisten.

1. Onderzoek

Bij ons onderzoekfase komen wij samen om de doelstellingen voor jouw webapplicatie vast te stellen. Zodoende stellen wij een planning op, waarin wij de progressie meten en de releasedatum van je webapplicatie vaststellen. 

2. Architectuur & ontwerp

Doormiddel van wireframes en documentatie leggen wij de daadwerkelijke architectuur van de webapplicatie vast, waarna een grafisch ontwerper een gebruiksvriendelijke webapplicatie ontwerpt specifiek voor jouw onderneming.

3. Realisatie & testen

Uiteindelijk gaat ons ontwikkelteam aan de slag met jouw webapplicatie om deze te realiseren. Tijdens onze testfases geven wij jou als klant toegang tot onze testomgeving. Zodoende kun je zien wat wij precies hebben gemaakt en of dit nog volledig naar wens is.

Ons ontwikkelteam bouwt voor je webapplicatie ook geautomatiseerde testen. Zo verzekeren wij onszelf dat je webapplicatie na iedere functionele wijziging nog steeds werkt!

4. Lancering

Wij hechten enorm veel waarde aan de kwaliteit van de webapplicaties die wij maken. Na vele testen, reviews en optimalisatieslagen, leveren wij de webapplicatie aan jou op. Het is nu tijd om je nieuwe webapplicatie te lanceren en te promoten onder het eigen personeel of misschien wel naar buiten toe. Wij blijven hierna graag betrokken om de kwaliteit te waarborgen van jouw nieuwe webapplicatie. 

De voordelen

Geen webapplicatie is precies hetzelfde, waardoor ieder webapplicatie haar eigen voordeel kent. Er zijn natuurlijk ook algemene voordelen die voor ieder webapplicatie geld:

  • Meerdere gebruikers in één omgeving, zonder dat zij elkaar in de weg zitten

  • Geen dure licentiekosten

  • Te gebruiken via meerdere apparaten (mobiel, tablet, laptop en desktop)