Webapplicatie laten maken

Tijd besparen door het laten maken van een webapplicatie? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van webapplicaties op maat. Onze klanten vanuit uiteenlopende branches hebben wij voorzien van een webapplicatie op maat dat toegepast is op CRM, ERP of automatisering.

 

Waarom een webapplicatie?

Er zijn talloze redenen waarom je een webapplicatie laat maken. Hier onder staan een paar reden waarom je dat zou moeten doen.

Kostenbesparend

Webapplicaties maken het voor de gebruiker eenvoudig om data te verwerken. Met toegankelijke schermen voor alle apparaten, zal je personeel efficiënter te werk gaan.

Toegankelijk

Gebruik je nieuwe webapplicatie zowel thuis, als op kantoor of onderweg. Door het toepassen van responsive webdesign is je webapplicatie op allerlei apparaten te gebruiken.

Altijd online

Met een uptime garantie van 98% op onze servers, is je webapplicatie ten alle tijden te gebruiken.

Geen installatie

Normaliter moet je software laten installeren om er gebruik van te kunnen maken. Een webapplicatie gebruik je in je favoriete internetbrowser en is direct te gebruiken!

 

Ondersteuning

Wij maken graag kennis met jouw organisatie en de bijbehorende processen. Ons streven is om de organisatie zo goed mogelijk te begrijpen, waardoor de webapplicatie volledig aansluit op jouw bedrijfsvoering. 

Het kan natuurlijk zijn dat je op den duur toch nog wat ondersteuning nodig hebt bij je webapplicatie. Bijvoorbeeld wanneer je de webapplicatie wilt uitbreiden met nieuwe functionaliteit of als het personeel vragen heeft over het gebruik van de webapplicatie.

 

Hoe maken wij jouw webapplicatie?

Wanneer je door ons je webapplicatie laat maken, volgen wij samen de onderstaande stappen. Alle stappen gaan in goed overleg tussen jou en ons team bestaande uit webapplicatie specialisten.

 

1. Onderzoek

Bij ons onderzoekfase komen wij samen om de doelstellingen voor jouw webapplicatie vast te stellen. Zodoende stellen wij een planning op, waarin wij de progressie meten en de releasedatum van je webapplicatie vaststellen. 

2. Architectuur & ontwerp

Doormiddel van wireframes en documentatie leggen wij de daadwerkelijke architectuur van de webapplicatie vast, waarna een grafisch ontwerper een gebruiksvriendelijke webapplicatie ontwerpt specifiek voor jouw onderneming.

3. Realisatie & testen

Uiteindelijk gaat ons ontwikkelteam aan de slag met jouw webapplicatie om deze te realiseren. Tijdens onze testfases geven wij jou als klant toegang tot onze testomgeving. Zodoende kun je zien wat wij precies hebben gemaakt en of dit nog volledig naar wens is.

Ons ontwikkelteam bouwt voor je webapplicatie ook geautomatiseerde testen. Zo verzekeren wij onszelf dat je webapplicatie na iedere functionele wijziging nog steeds werkt!

4. Lancering

Wij hechten enorm veel waarde aan de kwaliteit van de webapplicaties die wij maken. Na vele testen, reviews en optimalisatieslagen, leveren wij de webapplicatie aan jou op. Het is nu tijd om je nieuwe webapplicatie te lanceren en te promoten onder het eigen personeel of misschien wel naar buiten toe. Wij blijven hierna graag betrokken om de kwaliteit te waarborgen van jouw nieuwe webapplicatie. 

Hoe wij werken bij CodeBros

 

De voordelen

Geen webapplicatie is precies hetzelfde, waardoor ieder webapplicatie haar eigen voordeel kent. Er zijn natuurlijk ook algemene voordelen die voor ieder webapplicatie geld:

  • Meerdere gebruikers in één omgeving, zonder dat zij elkaar in de weg zitten
  • Geen dure licentiekosten
  • Te gebruiken via meerdere apparaten (mobiel, tablet, laptop en desktop)

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!