B2B webshop voor Wijnand De Mooij

Wijnand de Mooij BV staat voor zich dagelijks bezig met importeren en verkopen van groenten en fruit. Doordat zij zichzelf onderscheiden in kwaliteit en betrouwbaarheid, waren zij opzoek naar een gemakkelijke B2B webshop waarmee zij het verkoopproces konden vereenvoudigen. Wij hebben voor hun dan ook een goedwerkende Woocommerce webshop gemaakt, waarmee zij dit doel behalen.

B2B oplossing in Woocommerce

Een B2B webshop in WooCommerce biedt talloze voordelen voor bedrijven die online zakendoen. Met WooCommerce, een toonaangevend e-commerce platform, kan je je producten of diensten online aanbieden en je B2B klanten een gemakkelijke gebruikerservaring bieden.

Een B2B webshop in WooCommerce stelt je in staat om eenvoudig producten te beheren, prijzen te bepalen, voorraad bij te houden en bestellingen te verwerken. Je kan klantgroepen maken en verschillende prijzen bepalen, zodat je de juiste prijzen kan bieden aan verschillende klantgroepen.

B2B webshop nodig?

Wij maken een B2B op basis van je wensen op maat.

Technieken

Om de B2B webshop voor Wijnand de Mooij te realiseren hebben wij gebruik gemaakt van Woocommerce. Daarbij hebben wij een maatwerk WordPress plugin gemaakt, dat ervoor zorgt dat de bestellingen automatisch verwerkt worden in hun persoonlijke voorraadsysteem. Zodoende bespaard Wijnand de Mooij een hoop tijd in het verwerken van een order en is de klant altijd up-to-date van de laatste prijzen en voorraden.

Wat de klant over ons zei

Website en webshop laten maken, gekoppeld aan ons verkoop programma. Wat voor hun ook de eerste keer was om een koppeling zo te maken, maar het werkt allemaal perfect! Meedenkend, advies voor we gingen beginnen en ook bij veranderingen, aanpassingen of uitleg hoe je iets moet doen altijd netjes de gelijk geholpen! Aanrader als je een goede webshop wilt!