Maatwerk webshop

Iedereen kan tegenwoordig een webshop beginnen. Maar hoe onderscheid je je dan? Een normale webshop is vrij standaard. Leuk wellicht om mee te starten. Maar hoe ga je dan verder? Zodra je tegen de grenzen van de eenvoudige webshop aanloopt, is het een mooi moment om na te denken over jouw webshop, op maat voor jou gemaakt!

Doordat wij die voor jou op maat maken, kunnen we ons helemaal uitleven. Daarvoor gaan we dan ook graag met jou in gesprek. We maken de webshop zo dat hij perfect aansluit op jouw doelgroep. De pagina’s zijn dan op maat. En de klant wordt zo direct aangesproken. Zij hebben namelijk de webshop gevonden die naadloos bij hen aansluit.

Natuurlijk kunnen we je webshop ook helemaal aanpassen naar al jouw wensen. Als jij bijvoorbeeld zelf ook maatwerk levert. Wanneer jouw klant bij jou een product op maat bestelt, kan hij niet uit de voeten met een standaard bestelformulier. De klant wordt hier onzeker van. Doordat hij niet alle informatie goed met jou kon delen, is het maar de vraag of zijn bestelling goed zal worden geleverd. Door je webshop op maat te laten maken, maak je het bestelproces juist klantvriendelijk. Elke stap die telt in jouw proces, wordt hierin meegenomen. Een webshop op maat laten maken is dan ook dé oplossing voor jou en je unieke product!

Heb je een revolutionair concept? Kijk dan ook eens bij onze webapplicaties op maat.

De voordelen van een maatwerk webshop

Wanneer jij niet wilt gaan voor een webshop gebouwd in bijvoorbeeld Shopify, Woocommerce of Magento kan je ervoor kiezen om dit op maat te laten maken. Hier zitten natuurlijk de nodige voordelen aan vast:

Geen overstap nodig bij succes

Veel ondernemers kiezen ervoor om wel gebruik te maken van een simpele webshop in het begin. Logische keuze! Maar zodra de omzet en de functionele wensen stijgen, komt men toch al gauw achter dat er toch heel wat limieten aan zo'n simpele webshop hangt. Bespaar dus kosten op de lange termijn, door vooraf alvast een goed begin te maken!

Het onderscheid jou van de rest!

Het is je wellicht al eens opgevallen dat jouw concurrentie hun webshops redelijk op elkaar lijken. Wanneer je voor een kant-en-klare oplossing kiest is dat een bijkomend fenomeen waarmee jij je lastiger onderscheid. Daarom zou je juist voor een uniek ontwerp toegespitst op jouw onderneming diens huisstijl willen laten maken en realiseren in jouw maatwerk webshop.

Makkelijker groeien

Bij een simpele webshop kan je vaak door middel van plugins de functionaliteit van de webshop uitbreiden. Een prima oplossing, tot je specifieke wensen hebt die simpelweg niet te implementeren valt in een plugin die ook nog aardig wat geld heeft gekost.

Wij maken tegen aantrekkelijke prijzen die specifieke product configurator, koppeling(en) met jouw softwarepakket(ten) en meer voor jouw maatwerk webshop.

Beter vindbaar in de Google zoekmachine

Met een maatwerk webshop is de kans vele malen groter dat je hogere posities kan scoren in de zoekresultaten van Google haar zoekmachine. Dit komt doordat de maatwerk webshop dusdanig geoptimaliseerd kan worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de review score van jouw producten alvast tonen in de zoekresultaten van Google. Daarnaast maken wij gebruik van eigen servers, die geoptimaliseerd zijn voor veiligheid en snelheid.