Website laten maken

Tegenwoordig kan iedereen een website maken. Laten we dat alvast gezegd hebben, maar dit houd niet dat iedereen dit even goed kan. Wij hebben een aantal punten op een rij gezet voor jou, waarmee je eenvoudig checkt wie jouw professionele website laat maken.

  • Een goedkope website wordt enkel duurder
  • Let op de kwaliteit van de professional
  • Heeft de professional reviews en wat wordt er gezegd?
  • Maakt de professional de website zoekmachine vriendelijk?

Een professionele website laten maken

Laten we het eens hebben over hoe wij een website voor jou zouden maken. Er komt hier namelijk veel bij kijken, maar we kunnen het je wel uitleggen in een paar zinnen.

Wij beginnen altijd met een ontwerp voordat wij beginnen aan jouw website. Met het ontwerp leggen wij de identiteit van jouw bedrijf vast in de nieuwe website. Het is namelijk erg belangrijk dat je (nieuwe) klanten zich vertrouwd voelen en je bedrijf altijd herkennen.

Wanneer het ontwerp vastgelegd is, beginnen wij met de realisatie van je nieuwe website. Samen stellen wij van te voren af welk website systeem het beste bij jou past. Dit kan bijvoorbeeld WordPress zijn, maar ook een maatwerk applicatie!

Hoe je website vindbaar wordt

Wij optimaliseren jouw website standaard voor zoekmachines. Concreet houd dit in dat je website aangemeld wordt bij Google en dat er statistieken bijgehouden wordt hoeveel mensen website heeft bezocht.

Hiermee zorgen wij ervoor dat je nieuwe website gevonden kan worden door Google. Vanaf dit moment moet de website actueel worden gehouden, door bijvoorbeeld blog berichten te schrijven. Je kan er ook voor kiezen om met regelmaat een nieuwe pagina toe te voegen of diverse landingspagina's te laten maken voor je dienst(en).

Wij begrijpen natuurlijk dat je hier weinig tijd voor hebt. Wij kunnen daarom één van onze online marketing partners inschakelen, zodat zij dit werk voor jou uit handen nemen.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!