Schaalbare maatwerk applicaties

Een schaalbare maatwerk applicatie hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je denkt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zou moeten genieten van automatiseringen voor hun organisatie.

Ons platform biedt de mogelijkheid aan om klein te beginnen en vervolgens steeds met nieuwe kleine modules verder te gaan. Zo bouw je steeds verder aan een maatwerk automatisering oplossing voor jouw organisatie.

Begin bijvoorbeeld klein met een eenvoudig CRM systeem, dat alle informatie aan elkaar knoopt van verschillende databronnen zoals een webshop. Wanneer je eenmaal veel orders aan het verwerken bent, kan er altijd een notitie module geïntegreerd worden waarmee je de organisatie op de hoogte kan houden.

Kosten

De kosten voor een schaalbare maatwerk applicatie begint bij 250 euro per maand en eventueel extra kosten afhankelijk van de wensen. Wij bieden altijd support aan, zodat je met al je vragen bij ons terecht kan. Geen zorgen, we zetten de rekening niet aan voor een vraag. Dat doen we pas wanneer we daadwerkelijk aan het werk gaan voor jou.

Gebouwd op ons platform

Wij hebben in de afgelopen jaren een bewezen platform gebouwd, waarmee klanten efficiënter, goedkoper en bewuster gingen werken. Ons platform is daardoor dan ook geschikt gemaakt voor Rapid Application Development. Het is natuurlijk onwijs prettig om snel te kunnen beginnen, waarbij je niet eerst maanden moet wachten tot er een versie beschikbaar is van jouw maatwerk webapplicatie.

Daarbovenop hebben wij ook kant-en-klare sjablonen klaar staan voor diverse modules, die geschikt zijn voor de meeste bedrijven. De kans is natuurlijk vrij hoog dat je iets over je klanten wilt bijhouden, zoals welke bestellingen zij eerder hebben gepleegd en met wie zij eerder contact hebben gehad. Doordat wij dit in een sjabloon hebben gegoten, kunnen wij de kosten voor jou laag houden.